Inevitabilul divorț dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol are o singură miză financiară, iar aceasta este vila pe care cei doi au ridicat-o în rumă cu câțiva ani în apropierea Capitalei. În prezent, imobilul valorează aproximativ 200.000 euro și în mod normal ar trebui împărțită, fiind un bun dobândit în timpul căsătoriei.

Conform unor informații apărute recent în presă, Ioana și Alexandru nu au discutat detaliile unui posibil partaj pentru că actorul refuză să abordeze acest subiect.

Cei doi se vor întâlni, totuși, în fața unui notar, în zilele următoare și vor discuta detaliile divorțului.

Ce se va întâmpla cu vila la divorț?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform acelorași surse, Alexandru Papadopol este cel care a inițiat divorțul, iar dacă va ridica pretenții asupra imobilului, Ioana este dispusă să-l vândă și să împartă banii cu actorul. În acest caz, Ginghină se va muta în apartamentul de două camere pe care-l deține de dinaintea căsătoriei.

Vila de lângă București a fost ridicată de Alexandru și Ioana în special pentru Ruxandra, fiica lor de 11 ani.

Cei doi și-au dorit mai mult spațiu și aer curat pentru ca aceasta să crească departe de aglomerația și praful din Capitală. Casa are etaj și mansardă dar și o curte mare, acolo unde proprietarii obișnuiau să cultive legume și să crească flori. Papadopol s-a mutat de acasă la sfârșitul anului trecut, înainte de Crăciun, iar Ruxandra locuiește în prezent cu Ioana.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si