Close sidebar
Close sidebar

Această femeie și-a sedat fiicele și apoi le-a împușcat mortal. „Vă duc să-l vedeţi pe Dumnezeu”

Crimă atroce în statul american Virginia. O femeie şi-a sedat cele două copile, în vârstă de 5 și 15 ani, cu jeleuri cu melatonină. Ulterior, aceasta le-a împușcat mortal. 

Alexandra Costea,

Această femeie și-a sedat fiicele și apoi le-a împușcat mortal. „Vă duc să-l vedeţi pe Dumnezeu”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform informațiilor oferite de AP, o femeie din Virginia care a folosit ursuleți de gumă cu melatonină pentru a adormi cele două fiice înainte de a le împușca mortal a primit o condamnare la închisoare de 78 de ani. Sentința a fost dată vineri, 22 septembrie 2023.

Citește și: Un jurnalist a fost bătut crunt de un grup de adolescenți. Minorii au să-i fure bicicleta. „Îmi pare rău”

În luna august a anului 2018, Veronica Youngblood, în vârstă de 38 de ani, a fost pusă sub acuzare și arestată pentru tragerea mortală asupra fiicelor sale, Sharon Castro, în vârstă de 15 ani, și Brooklynn Youngblood, în vârstă de 5 ani, în locuința lor.

Adolescenta de 15 ani a reușit să sune după ajutor

Fiica cea mai în vârstă a reușit să rămână în viață suficient de mult pentru a apela la numărul de urgență 911 și a relata dispecerului că a fost împușcată de către mama sa.

În înregistrare, se poate auzi vocea lui Sharon Castro, o adolescentă de 15 ani, care se luptă să respire, rostind către dispecer că mama ei a deschis focul asupra sa, atingând-o în zona pieptului.

Cu disperare în glas, ea repetă: "Nu vreau să mor, vă rog să mă ajutați." Dispecerul încearcă să o calmeze, asigurând-o că ajutoarele sunt în drum spre locul incidentului. "Promit că vin, ajung la tine," îi spune el, în timp ce adolescenta strigă în continuare după ajutor.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și: "Sunt 100% nevinovat". Care au fost ultimele cuvinte ale unui condamnat la moarte

Apelul disperat al tinerei a avut un impact atât de traumatic asupra juraților, încât aceștia au solicitat terapie pentru a face față traumei.

"A spus că mama ei a venit în cameră şi i-a spus: O să te vă duc să-l vedeţi pe Dumnezeu, apoi a împuşcat-o", a dezvăluit unul dintre polițiștii care au vorbit cu adolescenta în vârstă de 15 ani, fiind conştientă când au ajuns la faţa locului.

De ce a vrut femeia să-și omoare fiicele?

Veronica Youngblood a dezvăluit anchetatorilor că avea în plan să își omoare fiicele și apoi să se sinucidă, ca urmare a unei lungi dispute legate de custodia lor. Fostul soț al ei, Ron Youngblood, a povestit pentru The Associated Press că inițial dorea să se mute în Missouri împreună cu ambele fiice, dar, în cele din urmă, au hotărât să rămână în Brooklyn.

Se pare că Veronica a crescut în sărăcie în Argentina, a fost victima abuzurilor fizice și sexuale în copilărie și a fost nevoită să se prostitueze în adolescență pentru a-și susține fiica mai mare, conform informațiilor de la Mediafax.

Înainte de condamnarea sa, Veronica a vorbit despre fiicele sale și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în procesul de creștere a lor: "Am fost o mamă bună, dar s-a întâmplat ceva, nu pot să explic. Ceva s-a declanșat în mintea mea."

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Procurorul Kelsey Gill a subliniat că crimele au fost premeditate și că Veronica Youngblood a achiziționat arma pe care a utilizat-o cu o săptămână înainte de incident.

Ron Youngblood, tatăl fetișei mai mici și o figură importantă în viața lui Sharon, a mărturisit că știa că fosta sa soție avea resentimente față de el, dar nu și-a imaginat niciodată că ar putea recurge la uciderea fiicelor.

Citește și: Anchetatorii au dezvăluit motivul morţii actorului Angus Cloud. Rezultatul autopsiei vine la aproape două luni de la decesul acestuia

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI