In 80% din cazuri prezenta burtii se datoreaza in special balonarii si retentiei de apa din organism, scrie kanald.ro. Iata ce trebuie sa faci:

In prima zi se lucreaza la detoxifierea organismului. Nu mananci nimic, dar bei pe parcursul intregii zile limonada fara zahar sau sucuri din fructe proaspete.

In a doua zi urmezi o dieta stricta, fara grasimi rele.

Trebuie sa mananci legume verzi, fie crude, fierte sau coapte, dar nu prajite. pe langa acestea consuma alimente bogate in grasimi nesaturate: carne de peste, seminte de in si ulei de masline. Completeaza totul cu fructe proaspete.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai poti manca vita sau carne de pui la gratar dar si iaurt degresat. Foarte important: in aceasta zi bea cel putin 10 pahare de apa plata, pentru a elimina retentia de apa.

In a treia zi, dupa detoxifiere si refacerea fortelor printr-o alimentatie sanatoasa, pe care trebuie sa o mentii, urmeaza un program intensiv de sport.

Pentru a activa si mai mult metabolismul sunt recomandate exercitii cardio: intervale de 20 de minute cu pauze scurte intre ele, dar si sesiuni de Pilates.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si