"Facem un apel la cei care-l cunosc.  Daca au date despre el, daca au date despre locul in care se afla, daca-l cunosc sa sune fie prin sistemul 112, fie sa se deplaseze la cea mai apropiata unitate de politie".

De o luna intreaga, politistii Sectiei 19 nu mai au somn. Incearca cu disperare sa identifice un talhar extrem de violent. 

Barbatul a snopit in bataie o batrana si a fugit cu geanta acesteia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din fericire agresorul a fost filmat de mai multe camere de supraveghere aflate pe traseul pe care s-a deplasat femeia. In imagini se vede clar cum acesta a urmarit-o cateva sute de metri, cu un tact incredibil. Mergea incet in fata batranei pentru a nu da de banuit, iar din cand in cand, mai arunca cate o privire in urma, pentru ca nu cumva sa o piarda din vedere.

La un moment dat femeia se opreste in dreptul scarii in care locuieste. Barbatul se intoarce brusc, ii tine politicos usa, iar poi intra dupa ea in scara si o ataca.

"A lovit-o de cateva ori si i-a sustras o borseta in care avea mai multe documente personale, carduri, precum si o suma de bani".

Dupa ce a batut-o cu bestialitate pe femeie, hotul a reusit sa iasa din scara si sa fuga.

De atunci nimeni nu l-a mai vazut, iar politistii cer sprijin populatiei sa dea de urmele lui.  

Cu ultimele puteri, batrana iese din scara si striga dupa ajutor. Batrana, batuta mar de talhar, si-a scos deja certificat medico-legal si a depus plangere impotriva agresorului. Cei care pot da orice fel de informatii cu privire la identitatea talharului sunt rugati sa sune de urgenta la 112 sau sa mearga la cea mai apropiata sectie de politie.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si