Close sidebar
Close sidebar

Acest copil a fost abandonat la naștere pentru că „era prea urât”. Ce s-a ales de el

Ce s-a ales de bebelușul abandonat la naștere pentru că „era prea urât”.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Robert Hoge s-a născut într-un orășel mic. Nu exista niciun ecograf în spital și nimeni nu știa cum va arăta copilul.

Mary, mama lui, a fost șocată când l-a văzut, motiv pentru care l-a abandonat în spital. Robert era al cincilea copil al femeii, așa că aceasta a considerat că are destui. Mai mult decât atât, femeia i s-a plâns surorii ei, spunându-i ca cel mic „era urât”.

Citeste si: Cum arăta Monica Gabor la 14 ani. Nu o veți recunoaște! Nu seamănă deloc cu diva de acum.

Însă, în ciuda refuzului mamei și la sfatul medicilor de a duce copilul într-o instituție specializată, familia a luat copilul acasă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Robert are acum 50 de ani și, de-a lungul timpului, el a fost supus la nenumărate intervenții chirurgicale. I-a fost îndepărtată tumoarea care îi acoperea fața, i-au fost amputate picioarele, i-au construit țesutul pentru ptoteze și multe altele.

Acum, bărbatul își amintește cum era înainte, în copilărie. "Țin minte că mai toți copiii mă întrebau de ce arăt așa. 'M-am născut așa...', le răspundeam și, în 9 din 10 cazuri, nu mai puneau și alte întrebări", povestește Robert.

Medicii s-au oferit să-l opereze iar, pe când avea 14 ani, pentru a-i îndepărta cicatricile.

A refuzat, însă. Îi era de ajuns... În plus, pentru că una din operații implica repoziționarea unui ochi, exista riscul să orbească.

S-a oprit după 24 de operații. Una mai complicată ca alta. Dar intervențiile nu l-au împiedicat să-și ducă viața cum știa el mai bine. Robert nu a permis bolii să devină un obstacol. La 30 de ani, ajuns bărbat, s-a însurat și a făcut doi copii: două fiice.

Ulterior, a împletit viața de familie cu cea de activist. Robert ține discursuri motivaționale pentru a-i ajuta pe ceilalți care trec prin situații asemănătoare să le depășească.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI