Close sidebar
Close sidebar

Acest drum din Franta dispare in adancuri de doua ori pe zi! Traversarea lui este o adevarata provocare, chiar si pentru cei mai curajosi soferi. Imagini spectaculoase!

Passage du Gois este un drum ce leaga Gulf of Burnёf de insula din Atlantic, Noirmoutier. Mareea face ca acest drum sa fie practicabil doar de doua ori pe zi, inainte de a fi inundat. In rest, zace ascuns la aproape 4 metri in adancuri.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Traversarea acestui drum este o adevarata provocare, chiar si pentru cei mai curajosi soferi. Imaginile urmatoare fac cat o mie de cuvinte.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Desi pare un drum normal, este extrem de periculos. Pe ambele parti ale raului sunt puse tablouri speciale, care iti spun daca poti sau nu sa il traversezi sau nu, relateaza BrightSide.me. Si, chiar si asa, in ciuda pericolului, in fiecare an, soferii se aventureaza pe drumul ce pare ca va fi cuprins de ape.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI