Destinul tragic al unei familii din UK. Doi copilași și mama lor au fost găsiți fără viață în casa lor din Marea Britanie. Unul dintre copii avea 7 ani, iar fratele său 9 ani. 

Cel care i-a descoperit pe cei trei fără suflare a fost chiar tatăl micuților, care a rămas împietrit atunci când i-a văzut.

Citește și: Bebeluș ucis la naștere de medici/ ”Ești trează, mamă? Hai să ne luăm rămas bun de la fiica ta”

Și-a găsit copiii morți, alături de mama lor!

Acum, durerea a rămas pe umerii tatălui, care are inima zdrobită după tragedie. Despre copiii săi a avut și are în continuare cuvinte de laudă: „Plini de bucurie, fericire și viață”.

Bărbatul nu și-a imaginat vreodată că va primi o astfel de lovitură dură de la viață. 

Alexander și Maximus De Jager, în vârstă de nouă și șapte ani, au fost găsiți de poliție în casa lor din Belvedere, împreună cu cadavrul mamei lor Nadja De Jager, în vârstă de 47 de ani. Poliția nu caută suspecți în legătură cu decesele, potrivit  Mirror.

Citește și:  Caz șocant la un orfelinat din Polonia! Un adolescent a înjunghiat o profesoară şi mai mulţi copii: o minoră s-a stins din viață

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Max, băiatul cel mic, în vârstă de 7 ani, era foarte ambițios și își dorea să ajungă un mare fotbalist. Alex, fratele mai mare, visa să devină inginer și era pasionat de mașini. Herman De Jager, tatăl micuților și soțul femeii, este devastat de durere.

„Au fost cei mai uimitori băieți”

Așa cum spuneam, tatăl micuților a avut mereu cuvinte de laudă la adresa lor.

Întotdeauna se jucau împreună și îi implicau pe toți în distracție. Erau doar niște copii minunați. Au fost cei mai uimitori băieți, erau elevi model și atât de drăguți și grijuliu. A fost un privilegiu să  fiu tatăl lor", a spus Herman.

Citește și: Un elev de liceu din Serbia i-a povestit psihologului școlii că plănuiește să comită un masacru

„Avea un simț al umorului uimitor și făcea mereu glume și făcea pe toată lumea să râdă, nu a fost niciodată un moment plictisitor. De asemenea, iubea Lego-urile și era obsedat de mașini. De mic era deja hotărât că vrea să fie inginer și avea de gând să construiască și să proiecteze mașini, așa că și-a găsit chemarea în viață cu adevărat, foarte tânăr. Am început să-i cumpăr mașini Lego și chiar și la șapte și opt făcea seturi care erau pentru adulți fără niciun ajutor, a fost întotdeauna foarte meticulos, un băiat atât de inteligent”, a spus bărbatul despre fiul cel mare.

În timp ce fratele mai mic, Max, avea interese diferite față de Alex, Herman a spus că avea o inimă uriașă.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un strălucit tânăr pianist, printre victimele masacrului dintr-o școală din Serbia. Andrija Čikić era pasionat de fotografie și muzică

„Max a fost foarte grijuliu și iubitor, a vrut mereu să îmbrățișeze pe toată lumea și îmi spunea în fiecare zi cât de mult mă iubește. A fost, de asemenea, foarte curajos și foarte protector cu Alex, deși el era fratele mai mic. Într-o zi, au fost câțiva băieți mai mari care se luau de Alex și Max a mers chiar între ei și le-a spus: <<Voi doi lăsați-l pe fratele meu în pace sau o să-i spun tatălui meu>>, pe atunci cred că avea doar șase ani.

Citește și: VIDEO. O femeie din Rusia a plătit un asasin profesionist ca să-i elimine cei 3 copii

Visa să fie jucător de fotbal, echipa lui favorită era Manchester United și se alăturase clubului local. Începea să joace și el foarte bine. Lui Alex nu-i plăcea sportul, dar Max era foarte îndrăgostit. Mi-ar plăcea foarte mult să fac ceva în numele lor, ca să nu fie uitați”, a povestit tatăl, sfâșiat de durere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si