Pe afara vopsit gardul, inauntru... nea` Vasile Teodorescu.

GARDUL MORT, INVIAT DIN BIDINEA

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Verde ca iarba proaspata a primaverii si niciodata ofilit. Aradeanul nu a inventat elixirul tineretii fara batranete pentru plantele ornamentale, ci mai degraba nevoia l-a invatat.

Pensionarul e mandru tare ca a reusit asa o grozavie: ce nu a mai dat natura a dat bidineaua cu vopsea. Totul a pornit de la refuzul primariei de a le schimba gardul viu uscat. Cum un fir costa 5 lei, iar suprafata pe care ar fi trebuit plantat e de 60 de metri patrati, barbatul a rezolvat problema cu doar 50 de lei, cat au insemnat cele doua kilograme de culoare.

PREMIANTUL BLOCULUI

RALU COTRAU, purtator de cuvant PMA: „Apreciem initiativa cetateanului. PMA intentioneaza ca in toamna acestui an sa introduca zona respectiva intr-un program de reamenajare a spatiului verde, implicit se va replanta si gardul viu”.

Cei din primarie spun ca-i vor da o mana de ajutor si pentru ca, in trecut, Vasile Teodorescu a primit un premiul 3, pe municipiu, pentru gosposarirea gradinii blocului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si