Close sidebar
Close sidebar

Acesta este porumbelul care valoreaza cat o masina de lux sau cat o garsoniera! Ce-l face special

Porumbelul Lady Gaga a fost licitat pentru 10 mii de euro, dar proprietarul nu are de gand sa-l dea pentru mai putin de 30 de mii de euro.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lady Gaga din colivia aradeanului nu concureaza cu soimul, dar bate cu succes recordul de viteza al oricarei masini "condamnate" sa circule pe drumurile din Romania.

Acest porumbel a facut 1100 de kilometri fara sa se opreasca. Cu circa 90 de km pe ora a facut. Distanta Berlin- Arad", spune proprietarul. 

Cu alte cuvinte, porumbelul, care s-a clasat pe locul 1 la un concurs international, a facut prin patru tari cam cat am fi facut de la Tulcea la Baia-Mare cu... masina.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Asa ca nu degeaba se umfla-n pene proprietarul. Performanta obtinuta de porumbita o face sa valoreze cat o garsoniera.

Viorel AGUD, director al DSV Arad, proprietarul porumbelului:" Pretul pe care l-am primit alaltaieri este de 10.000 de euro, dar astept o oferta mai buna, dar preconizez ca o sa ajunga la 30 de mii de euro."

Exista si exemplare vandute mai scump, si-anume cu 45 de mii de euro, in Barcelona.

Dar si orele de antrenament cantaresc mult in succesul inaripatei, spune proprietarul. Barbatul, care e si seful DSV Arad, are 250 de porumbei si se lauda ca multi dintre ei sunt o adevarata mina de aur.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI