Cu o populatie de peste cinci mii de locuitori, comuna Cristian se lauda cu unele dintre cele mai mari incasari la bugetul local. Asta desi taxele si impozitele au coborat pana la 0,1% din valoarea proprietatilor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Bugetul comunei ajunge la aproape 5 milioane de euro. Pe langa taxele platite de fabricile mari deschise in ultimii ani, edilii atrag bani din fonduri europene. 7,5 milioane de euro, doar in acest an, bani care au fost folositi pentru canalizare, iluminat public si colectare selectiva.

Si localnicii din Giroc, o comuna aflata la 4 km de Timisoara, au aratat ca se poate ca o localitate sa fie eleganta, curata si atractiva. 5 milioane de euro au atras autoritatile din fonduri europene. De 20 de ani, Giroc este in topul celor mai bogate localitati din tara. Locuitorii au drumuri ca in palma, piste de biciclete, iar transportul public este asigurat de autobuze ultramoderne.

Comuna are 15.000 de locuitori si este in continua crestere. Peste 1400 de firme isi deruleaza activitatea si ofera locuri de munca. Tot mai multi tineri de la oras au decis sa se mute la sat pentru aerul curat, linistea oferita si confortul de zi cu zi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si