Close sidebar
Close sidebar

Acestea sunt cele mai cuceritoare zodii. Iti pun inima pe jar intr-o clipa

Acestea sunt semnele zodiacale care au un stil aparte de a seduce si cuceri pe cineva. Ele iti pun inima pe jar intr-o clipa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Balanta

Balantele sunt elegante si au o personalitate blanda. Isi cuceresc “victimele” dintr-o privire fulgeratoare. Apoi asculta cu atentie povestile celorlalti, le valideaza sentimentele, le fac favoruri. Nimeni nu poate scapa de Balante.

Pesti

Odata ce si-au ales tinta, devin foarte activi. Desi afiseaza o imagine misterioasa, tacuta, un look inocent, sunt insistenti. Problema intervine cand trimit mesaje contradictorii, astfel incat persoana pe care au pus ochii nu mai stie ce sa creada.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Scorpionii sunt “sefii” hotilor de inimi. Intai isi aleg “tinta”, asteapta, ii afla slabiciunile, apoi “lovesc” la punctul sensibil. Profita de orice situatie pentru a ajunge cat mai repede la inima persoanei iubite.

Rac

Sunt calzi si inocenti si cred ca toata lumea ii iubeste. Cand se indragostesc de cineva lasa destinul sa-si faca datoria pentru ca pe ei doar ii iubeste toata lumea.

Problema este ca ceilalti nu-si dau seama daca el iubeste cu adevarat sau doar este dragut, cum este cu toata lumea.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI