Trei persoane au murit sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN2-E85, în care au fost implicate o motocicletă şi o bicicletă, a informat IPJ Neamţ.

Citește și: VIDEO- Avion prăbușit sâmbătă dimineața în România. Din nefericire, pilotul prezintă semne incompatibile cu viața. ULTIMA ORA

Tragedia a avut loc în afara localităţii Gherăieştii Noi din județul Neamț. 

Citește și: VIDEO- Locomotivă avariată după ce un tren a lovit din plin un cal, în Mogoșoaia. Pasagerii îndură o căldură infernală în vagoanele trenului

Când au ajuns la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că o persoană era decedată, iar pentru alte două s-au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, acestea nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Accident DN2. O motocicletă a spulberat o bicicletă

Accident DN2. O motocicletă a spulberat o bicicletă

[Sursa foto: Facebook]

Accident cumplit pe DN2. Cine sunt victimele coliziunii dintre motocicletă și bicicletă

Victimele sunt o femeie, de 58 de ani, din judeţul Iaşi- care se deplasa cu bicicleta- şi un cuplu, soţ şi soţie, care erau pe motocicletă.

Citește și: VIDEO- Accident dezastruos pe un drum din Suceava: O mașină s-a înfipt într-un TIR încărcat cu piatră/ Două persoane au murit

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, între o motocicletă, pe care se aflau două persoane, şi o bicicletă ar fi avut loc o coliziune, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul anchetei", a transmis IPJ Neamţ. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

 motocicletă au spulberat o femeie aflată pe bicicletă

Accident între o motocicletă și o bicicletă 

[Sursa foto: Facebook]

La fața locului au intervinit mai multe echipaje de la SMURD și SAJ, însă victimele coliziunii nu au mai putut fi salvate. A intervenit și elicopterul SMURD.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Traficul în zonă, pe DN2- E85, în afara localităţii Gherăieştii Noi a fost blocat în totalitate după accident.

Comunicatul transmis de ISU Neamț- soții aveau 30 și 38 de ani

Potrivit presei locale, femeia de pe bicicletă avea 58 ani, județul Iași. Pe motocicletă, era o femeie și un bărbat (soț și soție) din Gherăești.

„La ora 19:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier în care au fost implicate o motocicletă și o bicicletă în comuna Gherăești, localitatea Tețcani (la limita cu județul Iași – localitatea Iugani din comuna Mircești).

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD TIM și EPA) și SAJ Roman, dar și de la Detașamentul de pompieri Pașcani. A fost solicitat și elicopterul SMURD.

Ajunși la locul producerii evenimentului, echipajele de intervenție au identificat o femeie de 30 de ani fără semne vitale și alte două persoane în stare de inconștiență. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare.

Din păcate cele două victime, un bărbat de  38 de ani și o femeie de 57 de ani, nu au răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD TIM declarând decesul acestora.

Pompierii au acționat și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.”  – a transmis ISU Neamț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si