Un bărbat s-a trezit cu acoperișul distrus după ce un elicopter militar a zburat deasupra casei sale, la o distanță mică. Constănțenii spun că văd adesea numeroasele elicoptere care zboară la joasă înălțime. Unul dintre ele a speriat familia cunoscutului specialist în agricultură Dumitru Manole, după ce a distrus coșul de fum de pe casa acestuia, aflată pe str. Ion Lahovari.

Cum s-a întâmplat totul

Incidentul a avut loc în jurul orei 17:00, arată constanța.info. Familia Manole a auzit zgomotele puternice și a ieșit în curte. Atunci, oamenii au văzut dezastrul provocat de un elicopter militar Puma. Coșul de fum a fost făcut bucăți care au căzut pe pavaj, țiglele de pe casă fuseseră deplasate, tomberoanele de gunoi împrăștiate în toată curtea, iar ghivecele de flori dărâmate.

Citește și: S-a întors acasă să salveze vieți

Noroc pentru oamenii care se aflau în casă în acel moment, altfel ar fi putut avea loc o tragedie. Ulterior, proprietarul a apelat serviciul de urgență 112, încercând să anunțe incidentul.

Citește și: VIDEO- Siluete umane din flori, la Casa Darvas din Oradea

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Operatorul 30 i-a spus însă că nu ține de ei și că trebuie să sesizeze secția de poliție de care aparține:

„Am luat legătura cu persoana care răspunde de SMURD și mi s-a transmis că nu este un elicopter de la ei. Atunci, mi-am dat seama că este vorba despre un elicopter militar, luând informații și de la vecinii care fuseseră martori la incident. Am sunat la Aeroportul Mihail Kogălniceanu, iar operatoarea mi-a spus că nu este treaba lor și trebuie să sun la ROMATSA.

Am sunat și acolo...dar nu mi-a răspuns nimeni, fapt pentru care vorbesc acum cu dvs., în speranța că autoritățile vor afla despre ceea ce s-a întâmplat și vor lua măsuri. Nu este singura dată când se întâmplă așa ceva. Oamenii din cartier sunt speriați. Elicopterele zboară zi și noapte la joasă înălțime. Nu este normal așa ceva. Cineva ar trebui să afle de problemele noastre. Administrația județului, Primăria, factorii decidenți care trebuie să se implice. Data viitoare s-ar putea produce o tragedie", a transmis academicianul Dumitru Manole, pentru sursa amintită mai sus.

Citește și: Spargere la o biserică din Satu Mare: Mai mulți indivizi au încercat să intre prin efracție

Românul așteaptă acum să se facă dreptate și să prevină astfel de incidente neplăcute care se pot solda cu moartea persoanelor.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, tradiție și statornicie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si