Hoții nu au lăsat nici grinzile. Vecinii susțin că nu i-au văzut pe hoți, dar au auzit zgomote, însă nu au intervenit.

Acoperișul unei case din Alba Iulia a fost furat în întregime

Proprietara casei a mărturisit că a depus plângere la poliție. Aceasta a declarat că trece să vadă casă ocazional, fiind nelocuită.

Citește și: Un român a fost arestat de FBI pentru fraudă. Iubita acestuia a fost și ea reținută

Anchetatorii sunt de părere că hoții au furat acoperișul treptat, fiind o suprafața destul de mare. În curtea casei se află casa respectivă și o hală.

Aceștia au furat lemnul de la acoperiș, iar de la cealaltă clădire au furat niște șine metalice.

Un minor a furat mașina părinților pentru a-i face o surpriză iubitei sale

Un tânăr de doar 15 ani s-a gândit să își impresioneze iubita, așa că a furat mașina părinților pentru a merge la ea. Pe drum, el s-a întâlnit cu un stâlp care a făcut mașina țăndări, în urma impactului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Tineri- arestați după ce au furat echipamente în valoare de 13.000 de lei

Un minor în vârstă de 15 ani, din Satu Mare, localitatea Moftin, a vrut să își surprindă iubita într-un mod inedit. Tânăra locuiește în Terebesti.

Băiatul a furat mașina părinților lui pentru a o lua pe fată de acasă, dar, din păcate, el nu a mai ajuns la destinație.

Până să ajungă la iubita lui, el a ajuns direct într-un stâlp.

Cum a reușit tânărul să fure mașina de la părinți

Băiatul de 15 ani a profitat de neatenția părinților și a furat cheile de la mașină și a pornit la drum, către iubita lui. Acesta nu a reușit să ajungă la destinație pentru că s-a izbit de un stâlp cu mașina.

Citește și: FOTO- Un minor a furat mașina părinților pentru a-i face o surpriză iubitei sale. Până să ajungă la tânără, acesta a intrat într-un stâlp

Minorul și-a sunat tatăl pentru a-i spune cele petrecute, părintele gasindu-l la locul accidentului, într-o ambulanță.

Părinții nu au dorit sa depună plângere pentru furt, astfel că acesta a scăpat cu o pedeapsă ușoară, de 2 luni sub supravegherea părinților.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si