Panică în Iași, un bloc cu patru etaje a luat foc noaptea trecută. Pompierii au intervenit la timp, iar locatarii se află în afara oricărui pericol.

După zeci de minute de luptă cu focul, aceştia au reuşit să-l lichideze

Acoperișul a ars pe o suprafață de 150 de metri pătrați. Nu au existat victime, ci doar pagube materiale. Circulația în zonă a fost blocată pentru a nu pune viața trecătorilor în pericol.

Din primele cercetări, cauza producerii incendiului ar fi fost un scurtcircuit la o instalație electrică din podul clădirii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Autocamion în flăcări în Hunedoara pe DN 66. Șoferul a fost găsit mort

Ei cred că instalaţia electrică a fost suprasolicitată, iar cablurile au luat foc

Nu este singurul incendiu ce a izbucnit de la o instalație electrică. În luna iunie Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi, a luat foc și doar o minune a făcut ca asistentele eroine să scoată copiii din flăcări.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, iar salvatorii au intervenit de urgenţă. 30 de pacienţi au fost evacuaţi, 12 dintre ei chiar de la etajul afectat de incendiu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Citeste si: Incendii uriașe în județul Mehedinți. Pompierii luptă ore în șir să stingă flăcările


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si