Arta este pedepsita de lege. Un exemplu clar este o tanara din Cluj care a fost amendata pentru ca impreuna cu sora ei au cantat prea mult la pian in mijlocul zilei. Deranjat de sunetul operelor lui Bach, un vecin a sunat la politie.
 
A exersat la pian pana a oprit-o politia! Aceasta tanara a fost amendata pentru ca a studiat prea mult, iar sunetul pianului a deranjat vecinul care locuieste la un etaj mai sus.

Ema este o viitoare studenta la conservator. Se pregateste de admitere asa ca exerseaza zilnic cate cinci-sase ore.
Pentru ca a depasit cateva minute programul de odihna stabilit in bloc, vecinul a sunat la politie.

Tanara a fost amendata pentru ca sunetul pianului a trecut cu doi decibeli limita de 35, acceptata de lege.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru inceput amenda a fost de 200 de lei, dar politistii i-au transmis tinerei ca daca exerseaza in continuare, la urmatoarea vizita risca o sanctiune de 1000 de lei.
 

Singura solutie este izolarea fonica a

camerei in care exerseaza tinerele. Pana atunci au gasit alte metode de a reduce sunetul pianului.

De aceeasi problema s-a lovit si sora tinerei. Andra este olimpica la pian asa ca trebuie sa exerseze foarte mult. Acum nu mai poate sa faca asta doar acasa si este nevoita sa mai exerseze si pe vechile instrumente de la scoala, de teama vecinului.

Omul spune ca nu mai are odihna de cand fetele s-au mutat in bloc.

Le-a cerut sa plece, dar parintii au incercat sa medieze conflictul. Asteptam parerea politiei locale despre acest caz. Adevarul este undeva la mijloc.
 

- Sunt pensionat pe caz de boala, nu pot sa ies. Am facut un program stabilit cu mama lor pe care ele l-au calcat in picioare in mod grosolan. Fata asta e talentata dar i s-a urcat celebritatea la cap. A ajuns sa creada ca e buricul pamantului. Sa vedeti cat scoate pianul de concert, are cutia de rezonanta de doi metri.Si daca tot va fi mai cald afara, sa vedem cum se va auzi cu geamul deschis...

-I-am propus sa antifonez, imi pasa ca deranjez pe cineva, insa el a zis ca nu vede o solutie si ca ar trebui sa ma mut. Am trecut peste program cu plus minus 20 de minute, dar am si terminat mai devreme.  Au venit sa masoare decibelii, dupa care am fost rugata sa nu mai cant. Mi s-au inregistrat un numar de 37 de decibeli.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si