Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Acrobații spectaculoase la Delfinariul din Constanța

Cine a mers în a doua zi de Paște la Delfinariul din Constanța a avut parte de un spectacol memorabil. Mamiferele marine și dresorii lor au impresionat prin reprezentația dată, iar publicul a fost entuziasmat.

Redactia Stirile Kanal D,

Acrobații spectaculoase la Delfinariul din Constanța

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

A fost aglomerație mare la Delfinariul din Constanța, locul unde sala a fost arhiplină în a doua zi de Paște. Copii însoțiți de părinți au venit să admire spectacolul delfinilor. Micuții au trăit cu sufletul la gură fiecare exercițiu al mamiferelor marine care au dat o reprezentație de neuitat. Și adulții au fost impresionați de spectacolul delfinilor.

Publicul a fost impresionat de exercițiile spectaculoase realizate de delfini și de acrobații, iar la final au curs aplauzele.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI