Aleksei Navalnîi a distribuit pe pagina sa de Twitter o fotografie cu actele unui bărbat pe nume Ilia Ivanovici Navalnîi, despre care a afirmat că părea să fi fost lăsat în mod deliberat lângă un trup neînsuflețit din Bucha.  ”O persoană complet nevinovată a fost ucisă de călăii lui Putin (cum să-i mai numesc? Cu siguranţă nu «soldaţi ruşi») pentru că purta acelaşi nume”, a scris Navalnîi pe pagina sa de Twitter. 

”Se pare că ei sperau că era o rudă de-a mea(...) Totul indică că l-au omorât din cauza numele său de familie. De aceea, paşaportul său a fost aruncat sfidător în apropiere”, a mai declarat dușmanul lui Putin, conform  news.ro.

Citeste si: Zelenski: Armata rusă se va înscrie pentru totdeauna în istoria lumii drept cea mai barbară şi inumană

Opozantul regimului impus de Vladimir Putin a mai precizat că nu ştie dacă bărbatul este o rudă de-a sa, dar știe sigur că acesta  este originar din acelaşi sat ca tatăl său. Navalnîi a reînnoit apelul către cetăţenii ruşi să demonstreze împotriva războiului din Ucraina.

Cine este Aleksei Navalnîi, unul dintre cei mai mari dușmani ai lui Putin

Aleksei Navalnîi, în vârstă de 45 de ani, a fost anul trecut arestat în momentul în care s-a întors în Rusia după ce a primit îngrijiri medicale în Germania, în urma unui atac cu otravă cu un agent chimic din epoca sovietică.

Acesta l-a acuzat pe preşedintele rus Vladimir Putin că este responsabil de atac. Kremlinul dezminte acuzaţiile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arată harta Ucrainei, la aproape 2 luni de la începerea războiului. Ce regiuni sunt controlate de armata Rusiei

Navalnîi a fost condamnat în luna martie a acestui an la nouă ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat escrocherie şi ultraj al unui magistrat. Opozantul lui Putin poate posta conţinut pe reţelele de socializare prin intermediul avocaţilor şi susţinătorilor săi. Informaţii iniţiale transmise de Nexta indicau că bărbatul este o rudă îndepărtată a opozantului Kremlinului.

Citeste si: Putin a folosit săgeți din Primul Război Mondial în atacurile asupra Ucrainei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si