Close sidebar
Close sidebar

Acțiune în forță a procurorilor DIICOT. 15 persoane au fost arestate

Procurorii DIICOT au reținut 15 persoane, acuzate de trafic de droguri, în urma perchezițiilor gâsindu-se mai multe tipuri de substanțe.

Alex Dumitrescu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Drogurile erau furnizate de un bărbat și o femeie din Ungaria către ceilalți membri ai grupării și erau vândute în Bihor și Maramureș.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, pe data de 29 iulie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a 15 persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Citeste si: Ameninţare cu bombă la Primăria Capitalei

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Anchetatorii au stabilit faptul că, în perioada ianuarie – iulie 2020, două persoane, un bărbat de 37 de ani şi o tânără de 23 de ani, ambii din Oradea, cetăţeni români, stabiliţi în Ungaria, au furnizat, prin intermediul unor firme de coletărie, substanţe psihoactive celorlalţi 18 membri ai grupării, care le-au preparat, porţionat şi pus în vânzare pe raza judeţelor Bihor şi Maramureş.

Percheziții în România și Ungaria

La data de 29 iulie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Oradea au făcut 17 percheziţii domiciliare în judeţele Bihor şi Maramureş, în urma cărora au fost ridicate aproximativ 250 de grame de materii vegetale impregnate cu pulberi psihoactive, 45 de grame de pulbere psihoactivă, zece grame de cristale de MDMA, 12 comprimate de ecstasy, 1,5 litri de acetonă, doi litri de diluant, 16 telefoane mobile, cinci aparate de mărunţit, şase cântare de precizie, precum şi sumele de 10.000

de lei şi 232.000 de HUF.

Citeste si: Masca de protecție, obligatorie pe stradă în noi județe

„Concomitent, autorităţile din Ungaria au efectuat două percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor Váncsod şi Gáborján, la reşedinţele liderilor grupării, de unde au fost ridicate alte 125 de grame de pulberi psihoactive şi 82 de grame de cristale de MDMA, bani şi două autoturisme ce ar fi aparţinut acestora”, se arată în comunicatul DIICOT.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI