Zeci de persoane au fost evacuate, vineri, dintr-un supermarket din municipiul Focşani după ce o servietă suspectă a fost depistată în parcarea acestuia, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Citește și: O româncă a murit după ce a făcut un RMN, la o clinică din Italia. Cum a fost posibil?

"În urma unui apel 112 prin care a fost sesizată prezenţa unei genţi tip servietă, abandonată în parcarea unui supermarket din municipiul Focşani, IPJ Vrancea a dislocat de urgenţă la faţa locului echipaje din sistemul de ordine şi

siguranţă publică şi poliţie rutieră, alături de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, în vederea izolării perimetrului zonei, evaluării riscurilor şi luării tuturor măsurilor pentru protejarea populaţiei", a precizat IPJ Vrancea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Agenții SRI, acțiune în parcarea unui supermarket din Focșani

Agenții SRI, acțiune în parcarea unui supermarket din Focșani

[Sursa foto: Facebook / Politia Romana]

Agenții SRI, acțiune la fața locului

Persoanele aflate în incinta supermarketului au fost evacuate, conform procedurilor, iar în parcarea acestuia nu este permis accesul.

La faţa locului se află luptători ai Serviciului Pentru Acţiuni Speciale şi echipa pirotehnică din cadrul SRI. 

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si