Close sidebar
Close sidebar

Acțiune în forță a SRI. O servietă abandonată în parcarea unui supermarket a declanșat alarma

Agenții Serviciului Român de Informații (SRI) au intervenit de urgență, vineri seara, într-un caz suspect. A fost alertă în Focșani din cauza unei serviete abandonate în parcarea unui supermarket. Poliția și Serviciul pentru Acțiuni Speciale au intrat în acțiune.

Sorin Negru,

Agenții SRI, acțiune în parcarea unui supermarket din Focșani

[Sursa foto: Facebook / Politia Romana]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Zeci de persoane au fost evacuate, vineri, dintr-un supermarket din municipiul Focşani după ce o servietă suspectă a fost depistată în parcarea acestuia, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Citește și: O româncă a murit după ce a făcut un RMN, la o clinică din Italia. Cum a fost posibil?

"În urma unui apel 112 prin care a fost sesizată prezenţa unei genţi tip servietă, abandonată în parcarea unui supermarket din municipiul Focşani, IPJ Vrancea a dislocat de urgenţă la faţa locului echipaje din sistemul de ordine şi siguranţă publică şi poliţie rutieră, alături de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, în vederea izolării perimetrului zonei, evaluării riscurilor şi luării tuturor măsurilor pentru protejarea populaţiei", a precizat IPJ Vrancea.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Agenții SRI, acțiune în parcarea unui supermarket din Focșani

[Sursa foto: Facebook/ Politia Romana]

Agenții SRI, acțiune la fața locului

Persoanele aflate în incinta supermarketului au fost evacuate, conform procedurilor, iar în parcarea acestuia nu este permis accesul.

La faţa locului se află luptători ai Serviciului Pentru Acţiuni Speciale şi echipa pirotehnică din cadrul SRI. 

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI