„El mă tot întreba dacă încă sunt virgină și spuneam: da! Pe parcursul timpului, da, s-a ajuns la dezvirginare și așa mai departe. Și, da, se întâmpla și sex în grup cu toate fetele cu care el era și toate locuiam în aceeași casă!”

Una din presupusule victime ale afaceristului acuzat că ar fi încropit o sectă în care abuza sexual minore povestește cu cât tact știa individul să le hipnotizeze pe fete cu mirajul unei vieți libere. 

Ce reguli trebuiau să respecte fetele

Ea avea 13 ani. Se trăgea dintr-o familie defavorizată, iar el avea să-i umple unele goluri din viață.

„Aveam lipsuri materiale foarte mari acasă. Și lipsă de iubire și multe altele. Acolo le găseam cumva și simțeam că poate sunt mai apreciată decât acasă. Cred că din cauza asta am și stat atâta timp!” 

Citește și: EXCLUSIV VIDEO- Mărturiile victimelor activistului din București acuzat că a abuzat sexual minore

Trei ani de zile, timp în care, la fel ca alte fete minore, spune că i-a fost supusă individului, care, o dată ce le-ar fi convins pe fete să întrețină relații intime cu ele, le-ar fi trasat reguli clare.

„Dacă faci cunoștință cu un băiat nu ai voie să dai mâna cu el când te prezinți.

Deja i se pare lipsă de repect pentru o iubită de-a lui! Nu aveai voie să porți decolteu, să te epilezi. Era totul foarte ciudat, dar da... făceam toate astea pentru el!” 

Citește și: ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Universitatea Ovidius. Ce spun magistrații

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andreea Bujor, psiholog: "Victima are nevoie de foarte multe ori de siguranta... siguranta pe care la un moment dat printr un strain. În cazul abuzurilor sexuale in general considera ca nu mai au scapare ca nu mai pot sa faca nimic manipularea ajunge la o asemenea natura incat ele considera ca nu mai au ce sa faca.  Manipularea, aceasta tehnica are si o denumire se numeste grooming."

Individul le-ar fi pus să muncească, dar nu le-ar fi dat un salariu

Ca să le facă dependente de el, individul le-ar fi pus să muncească în atelierul de bijuterii hand-made sau să vândă la standuri, dar nu le-ar fi dat un salariu în mână. Ar fi avut unde să doarmă, hrană și le-ar fi scos de multe ori în oraș, să se distreze. Doar că nu oricine ajungea în așa-zisa sectă, spune femeia.

Citește și: Bătaie cu pumnii și picioarele într-un liceu din Mioveni

„Dacă nu erau virgine nu mergea mai departe. Nu știu de ce, dar conta foarte mult pentru el acest aspect. Să fie primul în viața unei fete! La un moment dat a pus problema că, dacă una dintre noi ar fi să rămână gravidă și copilul ar fi fată, și-ar dori ca el să fie primul bărbat din viața ei! Să ferească Dumnezeu fata care o să aibă un copil cu

el și o să fie fată!”

 „Am văzut fete minore care lucrau. Una dintre ele chiar era manager la 16 ani, deci cred că demult era la ei! Și sunt povești din ce în ce mai groaznice!”

Însă niciuna dintre fetele care au formulat acum plângeri penale nu a vorbit ani de zile despre abuzurile reclamate.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Percheziţii ale DNA, în Capitală, într-un dosar care vizează suspiciuni de corupţie la încheierea unor contracte de achiziţie de echipamente pentru Poliţia Locală

Andreea Bujor este psiholog la World Vision România și cunoaște atât fenomenul, cât și trăirile adolescentelor care provin mai toate din familii vulnerabile, de multe ori cu prea puțină educație.

Andreea Bujor, psiholog:   „Tinerii din medii defavorizate sunt de foarte multe ori tinta unor astfel de persoanaje mai mult de multe ori copii/ adolescenti nu cunosc ce inseamna abuzul sexual. Pot sa ajunga pana in anumite situatii extreme fara sa isi dea seama ca defapt ei sunt abuzati”

Afaceristul acuzat de șocantele fapte nu a putut fi contactat pentru a răspunde acuzațiilor. Dosarul în care sunt cercetate plângerile fetelor este pe biroul procurorilor DIICOT!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si