Suntem in toiul vacantei de vara, cand parintii care nu pot pleca in concediu se gandesc...unde sa-si distreze copiii! Fie ca va ganditi la joaca, fie la sport si sanatate, fie la timp petrecut in grupuri, parca solutia care le are pe toate trece...prin apa!

Astazi ne-am propus sa vi-i aratam pe cativa inotatori pentru care miscarea in apa in timpul vacantei este...prioritara.

Alex, in varsta de 7 ani, si Hermina, o mica sirena in varsta de 6 ani, s-au obisnuit ca in vacanta sa-si reverse energia si pofta de miscare...in bazin. Au acelasi instructor de la inceput si...stiu deja ca respiratia si miscarea bratelor sunt secretele unei curse reusite. Vin de doua ori pe saptamana la cursurile de inot si se considera deja...priceputi! Priviti-i doar cat de natural se plimba prin bazin!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fiecare sedinta de inot o fac sub supravegherea instructorului.

Lectiile decurg treptat, pentru ca micii inotatori sa invete treptat, dar sigur tainele miscarii in apa.

Specialistii recomanda inotul inca de la varsta de doi ani. Insa, sunt si parinti care vor ca micutii sa prinda tainele inotului mult mai devreme.

"Vin de la varste mai fragede, dupa 4 luni, pentru a se obisnui cu apa”, spune instructorul.

Desi cei mai multi dintre micuti sunt la inceput impinsi de la spate de catre parinti spre balaceala la piscina, placerea de a se misca precum peste in apa ii prinde pana la urma...pe toti.

Foarte importante sunt si analizele pe care trebuie sa i le faceti copilului inainte sa-l aduceti la bazin. Astfel, preveniti orice risc de imbolnavire pentru el si ceilalti colegi de balaceala.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si