Close sidebar
Close sidebar

Actor celebru gol pușcă la Sarmisegetusa Regia într-un ritual

Actorul neo-zeelandez Manu Bennett, cunoscut pentru rolurile din filmele ”Spartacus” şi ”Hobbitul”, a vizitat situl UNESCO de la Sarmisegetusa Regia, din judeţul Hunedoara, unde practicat haka, dezbrăcat.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Acest loc are o puternică încărcătură spirituală", a scrie el pe conturile sale de socializare, cerând scuze agenţilor de pază, care l-au oprit în scurt timp, scrie News. 

Actorul neo-zeelandez Manu Bennett s-a aflat în judeţul Hunedoara, unde a vizitat situl UNESCO de la Sarmisegetusa Regia. Actorul cunoscut pentru rolurile din filmele ”Spartacus” şi ”Hobbitul” a practicat haka, ritual al populaţiei maori din Noua Zeelandă, făcut celebru în lume de echipa de rugby a Noii Zeelande, potrivit glasul-hd.ro.

Actorul a postat o fotografie pe conturile sale de socializare, alături de care a scris: "Acesta este templul antic al Daciei. Poporul dac a locuit în acest oraş incredibil din munţi, până când romanii au venit şi l-au distrus complet, ştergând din istorie imaginile şi poveştile culturii şi religiei dacice. Mai la sud, la fel s-a întâmplat şi cu tracii. Acest loc are o puternică încărcătură spirituală. Vă mulţumesc @comiccon.romania

pentru că aţi făcut posibilă această călătorie şi scuzele mele sincere faţă de agenţii de pază, care au fost alarmaţi pe moment, când am izbucnit în Haka, pentru a uni sau poate pentru a reuni spiritul Maori cu Dacii", a scris actorul pe contul său de Instagram şi pe cel de Facebook.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La momentul în care Manu Bennett a intrat în templu nu erau alţi turişti, la Sarmisegetusa, iar agenţii de pază ai sitului l-au oprit în scurt timp pe actor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI