Unul dintre cei mai cunoscuți actori de kabuki din Japonia a fost arestat marţi, fiind suspectat că a ajutat la sinuciderea mamei sale,  a anunţat poliţia, după ce ambii părinţi ai acesteia au fost găsiţi inconştienţi în casă luna trecută, potrivit AFP.

Citește și: Durere fără margini în familia unui român din Italia! A fost ucis de un albanez cu 30 de lovituri de cuțit în spate

Ennosuke Ichikawa "ar fi determinat-o pe o femeie de 75 de ani să ia somnifere la domiciliul său (al actorului), ajutând-o astfel să se sinucidă", a declarat poliţia din Tokyo pentru AFP.

Citește și: O româncă a fost găsită fără suflare la locul de muncă. Iubitul acesteia, cel care a fost acuzat inițial de crimă, a fost achitat definitiv

Potrivit presei, poliţia investighează de asemenea moartea tatălui actorului.

Ce a declarat bărbatul în acest caz

"Nu există nicio îndoială că i-am ajutat pe părinţii mei să se sinucidă. Am avut de asemenea intenţia de a mă sinucide după aceea", a declarat el anchetatorilor, potrivit postului public de televiziune NHK.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Vedetă a teatrului tradiţional japonez, Ennosuke Ichikawa a jucat la Londra, Amsterdam şi la Opéra Garnier din Paris.

În luna mai a anului trecut, serviciile de urgenţă i-au găsit tatăl, în vârstă de 76 de ani, de asemenea actor de kabuki, şi mama, în vârstă de 75 de ani, inconştienţi, în locuinţa sa din Tokyo.

Părinţii săi au fost confirmaţi ulterior ca fiind morţi.

Ichikawa însuşi a fost găsit în aceeaşi zi într-o stare de semiconştienţă. El a fost transferat la spital, unde a fost interogat de poliţie.

Citește și: Închisoare pe viață pentru criminalul din Bascov care și-a ucis întreaga familie

Ceea ce părea a fi o scrisoare de adio scrisă de Ichikawa a fost, de asemenea, găsită la domiciliul său.

Actorul, al cărui nume real este Takahiko Kinoshi, şi-a început cariera în kabuki în 1980 şi a devenit unul dintre cei mai renumiţi actori din ţară.

Citește și: „Ce a declarat e o minciună” Răsturnare de situație în cazul crimei din Berceni! Acuzații grave ies la iveală la scurt timp după înmormântarea Anamariei. Ce a putut spune tatăl fetei de 12 ani despre bunica adolescentei

El a fost deja nominalizat pentru premiul Laurence Olivier pentru interpretare în dans, potrivit site-ului său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si