Este a 12-a zi de război, iar conflictul militar dintre Rusia și Ucraina continuă să facă noi victime. Actorul ucrainean Pasha Lee a fost ucis pe șase martie, în timpul bombardamentelor ruseşti la Irpin. Avea 33 de ani, scrie Variety.

Citeste si: Mii de ruși, arestați duminică la protestele anti-război

Lupta dintre cele două țări continuă să facă victime. Bilanțul victimelor războiului crește de la o oră la alta.

De data aceasta, un actor ucrainean a pierdut lupta cu viața. Lee se înrolase în Forţele de Apărare Teritorială ale armatei ucrainene. El a fost un cunoscut actor de film, cântăreţ şi compozitor. A fost activ în Teatrul Koleso din Kiev şi a jucat şi în reclame.

Cine a fost Pasha Lee

Actorul era celebru în țara sa și de asemenea era și cântăreț. Printre producţiile cinematografice în care a apărut se numără „The Pit” (2006) de Valentyn Vasyanovych, „Shadows of Unforgotten Ancestors” de Lyubomyr Levytsky, „Zvychayna sprava” (2012), tot de Valentyn Vasyanovych, „The Fight Rules” de Oleksey Shaparev şi „2016 Shpa” (2016) „‎Meeting of classmates” (2019).

Citeste si: Compania TikTok a anunțat că își suspendă parțial serviciile în Rusia. Măsura vine după noua lege semnată de Putin împotriva răspândirii „știrilor false”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Una dintre ultimele sale apariţii a fost serialul de televiziune „Provincial” (2021).

Războiul dintre Rusia și Ucraina nu se oprește aici

Deși este a 12-a zi de război, o nouă rundă de negocieri va avea loc luni între Rusia și Ucraina. Delegațiile Ucrainei și Rusiei au avut până acum două runde de discuții, după ce Rusia a declanșat operațiunea specială de invadare a Ucrainei, în 24 februarie.

actor ucrainean pasha lee ucis în război

Atacuri cumplite în Ucraina.

[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: Rusia amenință estompat România și Polonia. Orice stat care pune Ucrainei la dispoziție aeroporturi este considerată parte a conflictului

„Suntem gata să discutăm despre câteva modele non-NATO. De exemplu, ar putea exista garanții directe din diferite țări precum SUA, China, Marea Britanie, poate Germania și Franța. Suntem deschiși să discutăm astfel de lucruri într-un cerc mai larg, nu numai în discuțiile bilaterale cu Rusia, ci și cu alți parteneri”, a declarat sâmbătă seara negociatorul David Arakhamia.

Citeste si: De la parlamentari la regina frumuseții, femeile ucrainene luptă împotriva Rusiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si