In ciuda unui program incarcat, fie cu filmari, fie cu spectacole, actorii din serialul Las Fierbinti si-au facut din nou timp pentru o fapta buna. Astazi, la Casa de Cultura din Ploiesti, Bobonete si tovarasii lui de scena organizeaza un spectacol caritabil pentru strangerea de fonduri necesara tratamentului Mayei, o fetita grav bolnava. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Sambata (n.r. astazi), de la 18:30, la Casa de Cultura a Ploiestilor, facem un spectacol caritabil pentru Maya, o fetita superba care sufera de paralizie celebrala si are nevoie de cativa banuti pentru mai bine. In cadrul spectacolului vom spune glume si va canta Margineanu cu baietii lui, dar pe langa asta, va mai anunt ca vom avea si o licitatie de obiecte personale care au apartinut personajelor din Las Fierbinti pe care le interpretam. Asadar veti putea licita pe ochelarii lui Ardiles din sezonul 1, pe palaria USA a lui Bobita din sezonul trecut, pe sapca lui Celentano din spoturile tv si pe sandalele lui Dorel.

Daca veniti sambata acolo,nu veti regreta si veti ajuta o fetita sa mearga mai departe!
Sambata 9 iunie Ploiesti 18:30.",
a anuntat Mihai Bobonete pe Facebook, postarea sa fiind foarte apreciata de prietenii virtuali ai actorului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si