NEGRU a fost cuvantul de ordine cand vine vorba despre tinutele de pe covorul rosu, la Globurile de aur. Nu a fost ales la intamplare.
Celebritatile au tinut sa respecte acest dess-cod in semn de protest fata de abuzurile sexuale si in semn de solidaritate cu cei care au trecut printr-o astfel de trauma.

Dakota Johnson, actrita din 50 Shades of Grey a mizat pe naturalete si pietrele pretioase din cercei.  Rochia apartine unui brand renumit, are o centura din catifea asortata, care accentueaza talia, si o trena de matase cu sclipici care porneste dintr-un detaliu cu o lucrare deosebita. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Angeina Jolie a avut o rochie superba cu maneci evazate la capatul carora se afla o manseta supradimensionata din pene naturale.

Heidi Klum a purtat un model de rochie pe care designerii il considerau deja istorie. Scurta in fata si lunga in spate, insa partea din spate, in cazul ei, a avut o croiala mai putin obisnuita, dintr-un material tare, care a format pliuri supradimensionate in forma unui evantai.

Eva Longoria a fost cea mai spectaculoasa si sexy graviduta de pe covorul rosu de la globurile de aur. Actrita a purtat o rochie lunga cu un decolteu generos si o crapatura pe picior. S-a tinut mereu de burtica, iar ochii ii straluceau de fericire.

La capitolul castigatori ai Galei, cea mai buna actrita intr-un ministerial sau film de televiziune a fost desemnata NICOLE KIDMAN, iar cel mai bun actor intr-un ministerial sau film de televiziune: EWAN MCGREGOR.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si