Actorul Bert Belasco a murit, la doar 38 de ani, informează TMZ. Tânărul actor- cunoscut mai ales pentru pentru BET’s Let’s Stay Together- a fost găsit mort într-o cameră de hotel duminică. Potrivit unei declarații a tatălui lui Belasco, regretatul actor se afla la Richmond, Virginia, pregătindu-se pentru un nou rol de film.

Citeste si: Horoscop 10 noiembrie 2020: O zi de coșmar și noi provocări pentru aceste zodii

Bert Belasco, mort în condiții suspecte

„Deși circumstanțele morții sale sunt neclare, știm că prietena lui Bert nu a putut să-l prindă și, în cele din urmă, a cerut personalului hotelului să verifice camera. Ni s-a spus că atunci când a fost descoperit inert, pe cearșafuri era sânge”, a raportat TMZ.com.

Familia așteaptă rezultatele unei autopsii, potrivit jurnaliștilor. Bert Belasco Sr. consideră că o posibilă cauză a morții fiului său ar fi un anevrism fatal. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Actorul care împlinise recent 38 de ani apăruse în episioade din serialele "Pitch," "I'm Dying Up Here,", "American Princess," "Superstore," "The Mick," "The Soul Man," "No Names," "The Big Show Show," 'NCIS,' 'Key and Peele,' 'Justified' și altele.

Doliu în lumea filmului: Bert Belasco, găsit mort în camera de hotel

Potrivit IMDB, care îl creditează cu roluri în 23 de pelicule, Bert Belasco a interpretat un ultim rol în filmul "For Prophet", al regizorului Mark Stewart Iverson.

Un alt film aflat în faza de pre-producție în care Belasco joacă este pelicula de scurt metraj "Paralyzed". 

Bert Belasco, mort în condiții suspecte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si