Close sidebar
Close sidebar

Actorul Bob Saget a fost găsit mort în baia unui hotel

El este cunoscut pentru rolul din serialul „Full House”.

Diana Bostan,

Actorul Bob Saget a fost găsit mort în baia unui hotel


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actorul de televiziune şi stand up comedy Bob Saget, în vârstă de 65 de ani, cunoscut pentru rolul din serialul „Casa plină/ Full House”, a murit duminică la hotelul Ritz-Carlton din Florida.

A fost găsit inconștient în camera sa de hotel

Încă nu se cunosc detalii despre cauza morţii. 

Saget începuse în septembrie un turneu american care urma să se încheie în iunie 2022. Cel mai recent, sâmbătă seară, el a susţinut un show în Jacksonville (Florida).

În 1987, Saget a fost distribuit în rolul Danny Tanner, tată de familie, în serialul „Full Fouse” (ABC).

În show, el îşi creştea fiicele ca tată singur, după moartea soţiei, şi avea ajutorul cumnatului său, Jesse Katsopolis, jucat de John Stamos, şi al celui mai bun prieten, Joey Gladstone (Dave Coulier), potrivit news.ro.

Citeste si: Când va deveni mamă frumoasă Neslihan Atagül? Iată ce a răspuns celebra actrița

Serialul a avut opt sezoane şi 192 de episoade

În perioada 1989- 1997, Saget a fost gazda emisiunii „America’s Funniest Home Videos”, în care erau prezentate cele mai amuzante înregistrări video făcute acasă de telespectatori.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Pe lângă „Full House” şi „AFHV”, Bob Saget a narat „How I Met Your Mother” (CBS), serial cu nouă sezoane, difuzat între 2005 şi 2014, a regizat filmele „Dirty Work” (1998), cu Norm Macdonald şi Artie Lang în distribuţie, „Farce of the Penguins” şi a apărut în „Entourage”, a fost gazda „1 vs. 100” şi „Nashville Squares” şi a competiţiei „The Masked Singer” în 2020.

Albumul „That’s What I’m Talkin’ About”, lansat de el în 2014, a fost nominalizat la Grammy.

Saget era membru în conducerea Scleroderma Research Foundation, după ce sora lui fusese diagnosticată cu sclerodermie şi a murit în 1993.

A fost căsătorit cu Kelly Rizzo, cu care a avut trei copii.

Citeste si: VIDEO- Cine este fetița minune care interpretează personajul Melek în ”Fiica ambasadorului”? Beren Gençalp este uluitoare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI