Este tragedie în lumea cinematografică. Christian Oliver a murit. Actorul și cele două fiice ale sale au fost victime într-un accident de avion. Tragicul eveniment s-a petrecut în insulele Caraibe.

A murit Christian Oliver

Actorul Christian Oliver a murit la vârsta de 51 de ani. Atât actorul, cât și cele două fete ale sale, în vârstă de 10 și 12 ani, s-au stins din viață în urma unui accident de avion, în largul insulelor din Caraibe.

Christian Oliver se pare că se afla în vacanță alături de fetele sale. Cei trei se aflau la bordul unui avion monomotor, care decolase de pe insula Bequia și care avea ca destinație insula St. Lucia. La câteva momente de la decolare, din cauza unor motive necunoscute încă, avionul s-a prăbușit în mare.

Impactul a fost atât de puternic, încât nimeni nu a supraviețuit. Medici ajunși la locul accidentului au confirmat decesul actorului, a fetelor sale, dar și a pilotului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO/ UPDATE: Două românce au fost găsite decedate în două locuințe diferite în Italia. Una dintre ele a fost găsită carbonizată

selfie Christian Oliver

Christian Oliver

[Sursa foto: Instagram]

Cine a fost Christian Oliver?

Christian Oliver a fost un actor german, născut cu numele de Klepser, la data de 3 martie 1972. Cu peste 30 de ani carieră, actorul a jucat în mai multe capodopere cinematografice. Christian Oliver a împărțit platoul cu nume mari din industria filmului, precum Tom Cruise sau George Clooney.

cristian oliver la prezentare

Christian Oliver

[Sursa foto: Instagram]

Actorul Christian Oliver s-a făcut cunoscut publicului larg prin rolul din „Cobra 11 în alertă”, unde l-a interpretat pe detectivul Jan Richter.

Christian Oliver se pregătea să lanseze un nou film. Cu câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă, se pare că actorul ar fi terminat filmările pentru un nou proiect, care s-ar fi numit Forever Hold Your Peace, relatează spynews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si