Starul din "Superbad", în vârstă de 39 de ani, a fost de nerecunoscut în timpul plimbării sale, arătând o siluetă mai zveltă în timp ce se afla în oraș în weekend, informează New Yorok Post.

Jonah Hill în centrul unor acuzații șocante

Tatuajele comediantului au ieșit în evidență dintr-un tricou, iar părul creț caracteristic lui era tuns scurt. De asemenea, el a îmbrăcat pantaloni maro ciocolatiu și adidași albi pentru ieșirea sa.

Citește și: Ksenia Șoigu, fiica ministrului rus al Apărării, în mijlocul unei "telenovele" regizate de Putin. Divorțul anului în Rusia

Jonah Hill- actor

Jonah Hill- actor

[Sursa foto: New York Post]

Hill a afișat un zâmbet strălucitor pentru fotografi în timp ce ținea un dosar negru și s-a urcat în vehiculul său. Apariția dezinvoltă în aer liber a actorului din "Moneyball" vine pe fondul acuzațiilor de abuz emoțional depuse de fosta sa iubită Sarah Brady. 

Surferul profesionist a susținut luna trecută, într-o serie de relatări explozive de pe Instagram, că Hill ar fi "gazat-o" și "manipulat-o" pentru a îndepărta fotografiile în care apărea în costum de baie de pe conturile sale de socializare.

Alexa Nikolas l-a acuzat pe Hill de agresiune sexuală

Ea a împărtășit o multitudine de mesaje între ea și comediant, în care acesta ar fi folosit "limbajul terapiei"- o expresie alimentată de TikTok folosită pentru a descrie arma manipulării mai degrabă decât o expresie a vulnerabilității- pentru a o "controla" și a conversa

cu ea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: A murit un actor din Breaking Bad. Mark Margolis s-a stins din viață la 83 de ani

Jonah Hill- actor

Jonah Hill- actor

[Sursa foto: New York Post]

De asemenea, Brady a postat o înregistrare pe un ecran a unui mesaj pe care Hill i l-ar fi trimis, în care spunea că unele dintre fotografiile ei sunt nepotrivite și că vrea să creeze "limite" în relația lor. Într-o altă postare a presupuselor mesaje, Brady a spus că "faptul că [Hill] se autointitulează feminist acum este de râs". 

Sportiva a lăsat și o fotografie în care a purtat un top alb cu spatele gol și pantaloni scurți asortați la momentul respectiv, cu o legendă: "Readuc la viață o poză pe care am șters-o la cererea unui misogin narcisist". Hill a mai fost acuzată de starul din "Zoey 101", Alexa Nikolas, pe 8 iulie, de agresiune sexuală, la scurt timp după ce Brady și-a lansat propriile acuzații împotriva lui Hill. 

Jonah Hill- actor

Jonah Hill- actor

[Sursa foto: New York Post]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Nikolas, în vârstă de 31 de ani, a susținut că actorul din "You People" a sărutat-o fără consimțământul ei când avea 16 ani și i-a oferit o țigară în timp ce se afla la o petrecere organizată de actorul Justin Long. Hill a negat acuzațiile, iar avocații săi au declarat pentru Page Six că povestea lui Nikolas este "o invenție completă". "Din păcate, aceasta nu a fost prima dată când am fost agresată sau manipulată ca obiect în copilărie", a suspinat ea. 

Citește și: Arnold Schwarzenegger, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată: "Cineva a spus recent că sunt mai ușor de recunoscut decât președintele"

Pe 12 iulie, Brady chiar a lăudat-o pe Nikolas pentru că a fost sinceră cu mărturia ei și pentru că și-a împărtășit experiența.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si