În urmă cu două luni, Florin Busuioc a şocat pe toată lumea, la finalul unui spectacol susţinut la Craiova. După reprezentaţie, actorul a căzut secerat şi, dacă nu ar fi primit pe loc, un prim ajutor de la colegi, ar fi decedat. Suferise un infarct!
 
Transportat la spitalul din localitate, Busu a fost supus unei intervenţii chirurgicale de montare a unui stent şi situaţia s-a ameliorat.

Cu toate acestea, pentru a nu risca noi probleme cardiace, el a fost ţinut o perioadă la Terapie Intensivă şi, într-un final, a fost transportat la Bucureşti, la Fundeni!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Florin Busuioc are iar probleme cu inima?! De ce s-a dus la clinică

În Capitală, Busuioc a stat internat, iniţial, tot la Terapie, apoi, încet, încet, şi-a revenit. Mai mult, după externare, şi-a reluat viaţă obişnuită, atât cea de actor, cât şi de prezentator al rubricii  Meteo." Starea lui este una bună, nu trebuie să îşi facă probleme, însă, ATENŢIE, îi este interzisă suprasolicitarea de orice fel", au spus surse din spital la finalul anului.
 
Nici nu au trecut însă câteva zile din 2019, că omul de televiziune a ajuns iar la clinică.

Să aibă Florin Busuioc iar probleme cu inima? Persoane din preajma lui ne-au spus însă că nu există niciun pericol în acest moment, însă vedetă a fost nevoită să îşi facă un set de analize şi un control obligatoriu, pentru a preîntâmpina alte afecţiuni la nivelul cordului sau vaselor de sânge.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si