Close sidebar
Close sidebar

Actorul Florin Zamfirescu crede că epidemia de coronavirus va aduce instalarea dicaturii neonaziste: „Anularea democrațiilor şi vaccinare obligatorie”

Epidemia de coronavirus va aduce instalarea dicaturii neonaziste este de părere Florin Zamfirescu.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Epidemia de coronavirus va aduce instalarea dicaturii, este profeţia actorului Florin Zamfirescu, care e de părere că lumea va fi subjugată. După ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat oficial că epidemia de coronavirus este pandemie, ceea ce presupune restricţii severe pentru populaţia lumii, Zamfirescu a postat un mesaj pesimist. ( citeşte care sunt cele 13 mituri false despre coronavirus)

Citeste si: Coronavirus Romania- "Vom trece in scenariul trei. Este o certitudine." Anuntul ministrului Sanatatii

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Video șocant! Un bărbat a fost arestat după ce și-a dat jos masca medicinală și și-a întins saliva pe bara din metrou

Citeste si: Mesajul disperat al unei românce din Italia! E în "zona roşie" şi imploră...Uite prin ce trece în aceste momente!

„Prevăd o lege care nu ne mai permite sa părăsim locuința și întâlnirile cu cei din afara familiei cu care locuim. Actualizarea lui Orwell, adică anularea democrațiilor și instalarea urgentă a unei dictaturi neonaziste. Vaccinare obligatorie și începerea celor “o mie de ani de pace” pentru generația rămasă...”, a scris actorul.

Epidemia de coronavirus va aduce instalarea dicaturii. S-au înregistrat peste 4.000 de decese în lume

Între timp, bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus din România a juns la 45. Doar miercuri, în România, 16 pacienți au fost depistați pozitiv la infecție cu COVID-19. Din acest total, 18 persoane sunt din București. Marți seară, în timpul ședinței de Guvern, Victor Costache, ministrul Sănătății, a dat asigurări că scenariul doi reprezintă încă o răspândire sporadică a coronavirusului și nu implică motive grave de îngrijorare. 

„Menționăm faptul că nu s-a luat nicio decizie referitoare la includerea în zonele roșii, respectiv cele care presupun carantina instituționalizată timp de 14 zile a cetățenilor care revin din regiuni ale Franței, Germaniei și Spaniei. O astfel de decizie referitoare la actualizarea zonelor de risc (zone roșii/zone galbene) poate fi luată numai la nivelul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, în urma unor evaluări meticuloase a evoluției răspândirii noului coronavirus (COVID-19)”, a anunțat Grupul de comunicare strategică. În lume, boala virală COVID-19 a ajuns la 118.000 de cazuri în 114 ţări, cu 4.291 de decese.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI