Close sidebar
Close sidebar

Actorul Gabriel Fătu s-a dezlănțuit: ”Mergem pe stradă cu botniță, să nu mușcăm, așa cum AR TREBUI, din acest guvern incompetent!”

Cunoscutul actor Gabriel Fătu contestă și el deciziile luate de guvernul Orban în pandemie, postând mesaje critice.

Petru Luca,

Gabriel Fătu critică guvernul Orban

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cunoscutul actor Gabriel Fătu contestă și el deciziile luate de guvernul Orban în pandemie, postând mesaje critice la adresa autorităților. ” Teatrele sunt închise. Cinematografele, restaurantele etc....ne-au închis pana și gurile. Mergem pe strada cu botnița, sa nu mușcăm (așa cum AR TREBUI, din acest guvern incompetent). Sa va fie rusine!!! In curand vom deveni cu toții suuuuper bucatari. Va invit la masa. Poftește cineva la fasole cu jumări și un pic de afumătură?”, a scris recent Fătu pe contul său de pe un site de socializare. 

Citeste si: Actrița Alexandra Velniciuc, mesaj de ziua mamei care a părăsit-o la 3 ani: ”Nu voi scrie texte mieroase, pentru că nu cred în ele!” FOTO

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Gabriel Fătu se alătură astfel unui număr mare de artiști- actori sau cântăreți- care își exprimă public dezacordul față de măsurile restrictive luate de guvern în pandemie. Dan Bittman, Carmen Tănase, Nicu Alifantis, Adrian Romcescu sau Carmen Șerban sunt doar câteva nume care au criticat guvernul Orban pentru comportamentul autorităților în timpul crizei declanșate în martie de coronavirus.   

Gabriel Fătu atacă actualii guvernanți: ”Să vă fie rușine!!! În curând vom deveni cu toții suuuuper bucătari!”

Actorul Gabriel Fătu, devenit celebru datorită farselor pe care le făcea la OTV, s-a însurat, în 2015, cu Georgiana Stancu, femeia care i-a dăruit o fetiță, pe Ana Ingrid. Fătu venea după o căsnicie ratată, cu regizoarea Chris Simion. Acum, după 5 ani, se destramă și mariajul cu Georgiana, așa că Gabriel și partenera lui vor trebui să facă și partajul. Fătu, manager la o instituţie finanţată de stat, și-a depus declarația de avere în vară.

Gabriel Fătu a anunțat că va divorța pentru a doua oară

Conform documentului, Fătu deţine un apartament în Bucureşti, cumpărat în 2006, dar şi o casă cu o suprafaţă de 246 metri pătraţi, cumpărată în 2015 împreună cu soţia sa, Georgiana. Acesta este bunul pe care cei doi soți l-au dobândit în tipul căsniciei, deci va fi partajat, dacă nu se vor înțelege amiabil. La nivelul veniturilor încasate, Fătu a câștigat în 2019 aproximativ 140.000 de euro!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI