Actorul Ion Caramitru, director al Teatrului Național din București, nu a fost prezent la Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR) de miercuri seară, de la Iași, pentru că este internat într-un spital din București, a anunțat Andrei Giurgia, preşedintele ARTIS, organizatorul evenimentului cultural, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit Agerpres.

Citeste si: Cu ce boală se lupta Robin Williams. Celebrul actor ne-a părăsit în urmă cu 7 ani

Ion Caramitru, în spital pentru încă 4 zile

Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent, miercuri seară, la Iaşi, unde, de la ora 20.00, în Piaţa Unirii a avut  loc deschiderea oficială a ediţiei a XII-a SFR care îi este dedicată. Potrivit lui Giurgia, directorul TNB va rămâne în spital în următoarele patru zile.

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav”, a declarat Giurgia.

Citeste si: "Nu vedeți că peste tot sunt fenomene apocaliptice?" Dan Puric, avertisment pentru români

Caramitru nu este infectat cu coronavirus

Andrei Giurgia a mai precizat că actorul nu este infectat cu Covid-19 și că starea de sănătate este una bună.

Publicul ieșean s-a delectat, la Gala de deschidere a SFR, cu o proiecție în aer liber a filmului „Ştefan Luchian”, o producţie din 1981, în regia lui Nicolae Mărgineanu, în care Ion Caramitru face un rol de excepție, prin interpretarea pictorului român, Ștefan Luchian.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Imagini de la deschiderea celei de-a XII-a ediții a festivalului Serile Filmului Romanesc, unul dintre brandurile culturale ale Iașului:

 

Deschiderea celei de-a XII-a ediții a festivalului Serile Filmului Romanesc, unul dintre brandurile culturale ale Iașului[Sursa foto: Facebook / Costel Alexe]

Ambasada Israelului la București a anunțat pe 2 iulie că ambasadorul David Saranga s-a întâlnit cu Ion Caramitru și că cei doi au discutat despre noi oportunități de colaborare între cele doua state în domeniul teatrului.

Poza de la întâlnirea din urmă cu o lună:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si