"Era un om atât de formidabil, o personalitate genială şi un actor superb", a declarat agentul său Geoff Stanton pentru mass-media britanice.

Citeste si: Marcel Vela, mesaj de 1 MAI: "Ne vedeam cu cei dragi la munte, la mare, la distracţii, la grătare. Oricum, dar nu aşa"

Cariera sa se întinde pe patru decenii. Născut în 1955, BJ Hogg a apărut în serialul poliţist "The Fall" şi "Game of Thrones", după romanele lui George R.R.

Martin. El interpretează în primul sezon al serialului de succes produs de HBO pe Addam Marbrand, apropiat al familiei Lannister.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Spania: Uşoară creştere a numărului deceselor provocate de Covid-19 în ultimele 24 de ore

Citeste si: PSD: Astăzi trăim cel mai negru „1 Mai” din ultimele două decenii

În cinema, el a jucat în special în "Hunger", primul film al lui Steve McQueen despre greva foameni a liderului IRA Bobby Sands în 1981. Scurtmetrajul "Dance Lexie Dance", în care este un tată văduv, a fost nominalizat la Oscar în 1998.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si