Khan, diagnosticat în 2018 cu o tumoare endocrină, a murit într-un spital din Mumbai. El a urmat un tratament şi la Londra, despre care a vorbit într-o scrisoare deschisă publicată la câteva luni după ce a dezvăluit că este bolnav.

Citeste si: Orban: Avem în evaluare toate posibilităţile, de la prelungirea stării de urgenţă, instituirea stării de alertă, emiterea ordinului privitor la epidemie cu risc major şi varianta în care nu va fi necesară nicio formă specială

Fani şi actori din întreaga lume l-au susţinut, trimiţându-i mesaje de încurajare, iar după anunţul deceseului, numeroşi actori indieni au trimis mesaje de condoleanţe.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Spania va începe relaxarea măsurilor pe 4 mai. Ieşirea din izolare va fi făcută în patru faze care vor dura până la opt săptămâni

Khan era considerat unul dintre cei mai talentaţi actori indieni. A fost premiat în 2013 cu National Film Award pentru rolul principal din „Paan Singh Tomar”, un film biografic despre un atlet care a devenit infractor.

A jucat în mai multe filme de succes de la Bollywood, iar la nivel internaţional s-a remarcat în „The Warrior” (2001), regizat de Asif Kapadia, premiat cu BAFTA.

Citeste si: Cum să operezi o stație ITP de succes cu ajutorul fondurilor nerambursabile. Ce ar trebui să știi

Între cele mai cunoscut filme în care a jcuat se numără „Slumdog Millionaire” (2008) şi „Life of Pi” (2012), recompensate cu premii Oscar, şi „Jurassic World” (2015).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si