Non-conformistul actor RuPaul se poate mândri, acum, cu una dintre cele mai spectaculoase amenajate proprietăți din Beverly Hills. Conacul actorului, construit în anii 1980, a fost reamenajat de un vestit designer, iar acum îmbină perfect elementele neoclasice cu cele avangardiste.

Citește și: VIDEO. Soția lui Bruce Willis, primul interviu după diagnosticul primit de marele actor. "E greu de spus dacă e conștient de starea în care se află"

Locuința este amenajată în stil disco și are 26 de globuri uriașe care atârnă din tavan

Casa actorului este concepută exclusiv după gustul său, iar o dorință aparte a fost amenajarea unei săli de bal în incinta locuinței. Încăperea este amenajată în stil disco și are 26 de globuri uriașe care atârnă din tavan, precum și nenumărate portrete în alb și negru ale divelor de la Hollywood. La loc de cinste, printre ele, este tabloul cântăreței Diana Ross.

Nuanța care predomină cel mai mult este portocaliu

În conacul lui RuPaul predomină nuanțele de portocaliu, combinate elegant cu clasicul amestec alb-negru.

În zonele de bucătărie și servit masa, podelele sunt din marmură, iar pereții aproape integral din sticlă. De altfel, actorul are și o zonă preferată pentru a-și delecta papilele gustative: un fel de foișor, amenajat în continuarea bucătăriei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Întreaga locuință abundă în contraste cromatice, menită să scoată în evidență diverse elemente de decor.

Biroul artistului este un exemplu elocvent în acest sens.

Spațiul personal al îndrăgitului actor și prezentator reflectă integral preferințele sale de design. Dormitorul matrimonial are pereții în alb-negru și portocaliu și se continuă cu ceea ce poate fi cea mai spectaculoasă încăpere a conacului.

Actorul, laureat cu 8 premii Emmy de-a lungul cariei sale, se mândrește cu un spațiu de lucru care pare să îi provoace creativitatea.

Exteriorul vilei este amenajat simplu, dar cu mult bun gust. Curtea are mai multe oaze de relaxare, o pisicnă și un jacuzzi. Locuința lui RuPaul reflectă integral personalitatea efervescentă și tonică a artistului, motiv pentru ca acesta își dorește ca de acum înainte să petreacă multmai mult timp acasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si