Actroul Joe Lara, în vârstă de 58 de ani, se afla în avionul de mici dimensiuni împreună cu soția sa, fondatoarea mișcării Gwen Shamblin Lara, când acesta s-a prăbușit în lacul Percy Priest în afara orașului Nashville, a transmis serviciul Rutherford County Fire & Rescue, preluat de presa internațională.

Citeste si: Tragedie la Alba Iulia. O fată de 15 ani s-a aruncat de la etaj

Cum s-a petrecut accidentul de avion

Oficialii americani spun că Joe Lara, împreună cu soția sa și alte cinci persoane se aflau la bordul unui mic avion când s-a prăbușit într-un lac, la scurt timp după decolare. Tragedia a avut loc sâmbătă dimineața, înainte de ora locală 11.00.

Avionul urma să zboare de la Aeroportul Smyrna, situat la aproximativ 24 de km sud-est de Nashville, până la Aeroportul Internațional Palm Beach din Florida, potrivit ABC News.

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Un actor renumit s-a stins din viață

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Actorul care l-a jucat pe Tarzan s-a prăbușit cu avionul. A murit și soția sa[Sursa foto: 7news]

"Eforturile de recuperare sunt în curs de desfășurare pe lac de la podul Weakley Lane până la rampa de bărci Lamar Hill", a declarat John Ingle, căpitan și comandant incident al echipei de incendiu și salvare, duminică după-amiază.

„Le cerem tuturor navigatorilor civili să rămână departe de aceste zone.” Autoritățile spun că rămășițele umane și componentele jetului au fost recuperate. 

Citeste si: Atac armat la un eveniment: Cel puțin doi morți și alte 20 de persoane grav rănite 

Rolul vieții lui Joe Lara: Tarzan

Joe Lara l-a interpretat inițial pe aventurierul junglei în „Tarzan în Manhattan”, un film realizat pentru televiziune în 1989, în care personajul călătorește din Africa în New York.

Joe Lara l-a interpretat inițial pe aventurierul sălbatic în filmul „Tarzan în Manhattan”,[Sursa foto: 7news]

Ulterior, Joe Lara a preluat rolul din nou în seria „Tarzan: Aventurile Epice”, care a fost difuzat pentru un sezon începând din 1996 și este centrat pe faptele lui Tarzan din Africa.

Actorul William Joseph Lara a mai apărut și în filmul „Gunsmoke: The Last Apache”, realizat pentru televiziune din anul 1990  și într-un episod din „Baywatch” în 1993.

Joe Lara, născută în orașul american San Diego, a continuat să filmeze în anii 2000, cu roluri în filmul de acțiune „Doomsdayer” și în filmul de comedie criminală „Very Mean Men”, cu rolul lui Matthew Modine.

Actorul Joe Lara l-a interpretat pe Tarzan în anii 90 [Sursa foto: 7news]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si