Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea filmului. Actorul care l-a jucat pe Tarzan s-a prăbușit cu avionul. A murit și soția sa

A murit actorul Joe Lara, cel care a jucat rolul principal în filmul „Tarzan: aventurile epice”. Vedeta a decedat într-un accident teribil de avion în care și-a pierdut viața și soția actorului, alături de alte cinci pasageri. Tragedia a avut loc în statul Tennessee, SUA.

Razvan Ilie,

Actorul Joe Lara l-a interpretat pe Tarzan în anii 90 [Sursa foto: 7news]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actroul Joe Lara, în vârstă de 58 de ani, se afla în avionul de mici dimensiuni împreună cu soția sa, fondatoarea mișcării Gwen Shamblin Lara, când acesta s-a prăbușit în lacul Percy Priest în afara orașului Nashville, a transmis serviciul Rutherford County Fire & Rescue, preluat de presa internațională.

Citeste si: Tragedie la Alba Iulia. O fată de 15 ani s-a aruncat de la etaj

Cum s-a petrecut accidentul de avion

Oficialii americani spun că Joe Lara, împreună cu soția sa și alte cinci persoane se aflau la bordul unui mic avion când s-a prăbușit într-un lac, la scurt timp după decolare. Tragedia a avut loc sâmbătă dimineața, înainte de ora locală 11.00.

Avionul urma să zboare de la Aeroportul Smyrna, situat la aproximativ 24 de km sud-est de Nashville, până la Aeroportul Internațional Palm Beach din Florida, potrivit ABC News.

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Un actor renumit s-a stins din viață

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Actorul care l-a jucat pe Tarzan s-a prăbușit cu avionul. A murit și soția sa [Sursa foto: 7news]

"Eforturile de recuperare sunt în curs de desfășurare pe lac de la podul Weakley Lane până la rampa de bărci Lamar Hill", a declarat John Ingle, căpitan și comandant incident al echipei de incendiu

și salvare, duminică după-amiază.

„Le cerem tuturor navigatorilor civili să rămână departe de aceste zone.” Autoritățile spun că rămășițele umane și componentele jetului au fost recuperate. 

Citeste si: Atac armat la un eveniment: Cel puțin doi morți și alte 20 de persoane grav rănite 

Rolul vieții lui Joe Lara: Tarzan

Joe Lara l-a interpretat inițial pe aventurierul junglei în „Tarzan în Manhattan”, un film realizat pentru televiziune în 1989, în care personajul călătorește din Africa în New York.

Joe Lara l-a interpretat inițial pe aventurierul sălbatic în filmul „Tarzan în Manhattan”, [Sursa foto: 7news]

Ulterior, Joe Lara a preluat rolul din nou în seria „Tarzan: Aventurile Epice”, care a fost difuzat pentru un sezon începând din 1996 și este centrat pe faptele lui Tarzan din Africa.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Actorul William Joseph Lara a mai apărut și în filmul „Gunsmoke: The Last Apache”, realizat pentru televiziune din anul 1990  și într-un episod din „Baywatch” în 1993.

Joe Lara, născută în orașul american San Diego, a continuat să filmeze în anii 2000, cu roluri în filmul de acțiune „Doomsdayer” și în filmul de comedie criminală „Very Mean Men”, cu rolul lui Matthew Modine.

Actorul Joe Lara l-a interpretat pe Tarzan în anii 90 [Sursa foto: 7news]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI