El si-a motivat decizia si a spus ca mai are de platit o suma consistenta, dar ca imobilul nu mai valoreaza acum nici macar jumatate din aceasta suma.

Actorul a contractat un credit de 80.000 de franci elvetieni si dupa 9 ani a ajuns sa plateasca 90.000 de franci elvetieni, plus dobanzi si comisioane. "Pare un paradox, nu? Garsoniera nu mai valoreaza nici jumatate din aceasta suma."

, a declarat acesta, noteaza cei de la profit.ro.

Aceasta pierdere a casei il intristeaza pentru ca se desparte de un bun de care il leaga multe lucruri, dar simte ca este si eliberat de povara acestui contract de credit. Toma Cuzin este de parere ca toate persoanele care au luat astfel de credite au fost "victime ale campaniilor agresive de inducere in eroare a populatiei, mai ales cei care au luat credite in franci elvetieni".

Legea darii in plata permite debitorilor persoane fizice consumatori sa inchida datoriile la banca prin trecerea in proprietatea creditorului a locuintei care garanteaza un credit imobiliar in valoare de pana la 250.000 de euro echivalent la cursul de la data acordarii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si