De cand a murit Iurie Darie, Anca Pandrea trece prin situatii dificile. Viata fara el ii este foarte grea si actrita nici acum nu a acceptat faptul ca regretatul actor nu mai este printre noi.

Recent, Anca Pandrea a fost nevoita sa mearga la psihiatru fiindca a dezvoltat o teama de a iesi din casa.

Acum, ea este sub tratament medicamentos.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Am o teama inexplicabila, de a iesi singura din casa. Nu mi-e frica pentru mine, ca mi s-ar face rau sau ca mi-ar cadea o caramida in cap. Intind mana si parca am senzatia ca lui Iura i s-a intamplat ceva. Nici macar cu cainii nu pot merge singura, la plimbare. Imi chem de fiecare data prietenele sa ma insoteasca", a marturisit artista pentru Libertatea.

Ea a dezvaluit ca, dupa luni intregi de tratament, a reusit sa iasa din casa in urma cu cateva zile.

"Marti a fost prima zi, dupa atata timp, cand am fost singura, la Iura, la mormant. Acolo am gasit toate lalelele pe care i le-am dus de ziua lui inca vii si niciuna ofilita. Acasa, o narcisa pe care o am de 20 de ani si am adus-o cu Iura de la casa pe care si-o facuse in Tartasesti, a inflorit acum pentru prima oara.

Nu de putine ori am vrut s-o scot din pamant, ca nu face floare, dar nu am putut", a mai spus Anca Pandrea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si