Close sidebar
Close sidebar

Actrita Anca Pandrea a ajuns la psihiatru

Actrita Anca Pandrea a ajuns pe mana unui specialist dupa ce a inceput sa aiba probleme de sanatate si sa dezvolte o teama sa iasa din casa.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

De cand a murit Iurie Darie, Anca Pandrea trece prin situatii dificile. Viata fara el ii este foarte grea si actrita nici acum nu a acceptat faptul ca regretatul actor nu mai este printre noi.

Recent, Anca Pandrea a fost nevoita sa mearga la psihiatru fiindca a dezvoltat o teama de a iesi din casa. Acum, ea este sub tratament medicamentos.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Am o teama inexplicabila, de a iesi singura din casa. Nu mi-e frica pentru mine, ca mi s-ar face rau sau ca mi-ar cadea o caramida in cap. Intind mana si parca am senzatia ca lui Iura i s-a intamplat ceva.

Nici macar cu cainii nu pot merge singura, la plimbare. Imi chem de fiecare data prietenele sa ma insoteasca", a marturisit artista pentru Libertatea.

Ea a dezvaluit ca, dupa luni intregi de tratament, a reusit sa iasa din casa in urma cu cateva zile.

"Marti a fost prima zi, dupa atata timp, cand am fost singura, la Iura, la mormant.

Acolo am gasit toate lalelele pe care i le-am dus de ziua lui inca vii si niciuna ofilita. Acasa, o narcisa pe care o am de 20 de ani si am adus-o cu Iura de la casa pe care si-o facuse in Tartasesti, a inflorit acum pentru prima oara. Nu de putine ori am vrut s-o scot din pamant, ca nu face floare, dar nu am putut", a mai spus Anca Pandrea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI