"Exista multe lucruri" in carte despre relatia cu cel care a devenit presedinte, a asigurat ea in timpul emisiunii "The View", difuzata de postul ABC. "Sa nu credeti ca voi ascunde ceea ce sunt", a adaugat ea, amuzata, cu privire la subiectul cartii, despre care asigura ca episodul cu Donald Trump nu este decat o parte. Stormy Daniels pretinde ca a avut o relatie sexuala cu Trump in 2006, la cateva luni dupa nasterea fiului sau Barron.

Presedintele american a negat existenta acestei relatii, chiar daca fostul sau avocat, Michael Cohen, a admis la tribunal ca i-a platit lui Stormy Daniels 130.000 de dolari la cererea lui Donald Trump, pentru a-i cumparat actritei tacerea. Daniels a explicat ca o buna parte din interviul pe care l-a oferit, la sfarsitul lunii martie, in emisiunea "60 Minutes", pe canalul CBS, a fost taiat la montaj, din lipsa de timp.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Au fost lucruri pe care le-am spus in interviu si pe care as vrea ca oamenii sa le stie, care sunt foarte importante pentru mine", a declarat ea. "Mi-am zis ca voi scrie si voi include in carte tot.

Oamenii pot sa creada ce vor despre mine, dar cel putin, sa fie adevarul". Stormy Daniels- Stephanie Clifford pe numele adevarat- incearca sa obtina in justitie o anulare acordului semnat in 2016, in baza caruia a incasat cei 130.000 de dolari. Potrivit site-ului lantului de librarii Barnes and Noble, editorul cartii este St. Martin's Press, filiala a gigantului Macmillan.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si