Daniela a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care îi anunță pe cei apropiați că este bine.

„Este o știre falsă! Sunt bine! Nu știu cine a putut scrie o asemenea tâmpenie despre mine!”, a scris Daniela pe Facebook, spre bucuria prietenilor care au tras o sperietură zdravănă în momentul în care au văzut că actrița ar fi pățit ceva teribil.

 

O actriță din Buzău se zbate între viață și moarte în urma unui accident hilar
Daniela Oloş, o actriţă din Buzău în vârstă de 39 de ani, a ajuns în comă la spitalul din Ploieşti, după un accident ciudat produs în urma unei călătorii cu trenul.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Știrea inițială

Tânăra a fost găsită în stare gravă pe liniile de cale ferată din apropierea haltei din comuna Tomșani, județul Prahova. Un trecător a observat-o pe fată zăcând și a sunat la numărul de urgență 112.

Daniela a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Potrivit unor surse, starea ei de sănătate este una critică

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală, însă momentan nu se cunosc detalii despre modul în care Daniela Oloş a ajuns în acea stare, pe calea ferată.

Citeste si: Zeci de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Galaţi şi Prahova într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 2 milioane de lei

Citeste si: Tragedie! Un model celebru a murit la doar 32 de ani din cauza operațiilor estetice

Citeste si: Medicament cumpărat de milioane de români, retras de pe piață

Cine este Daniela Oloș?

În vârstă de 39 de ani, Daniela a absolvit facultatea de Teatru din cadrul Universității Hyperion din București. A devenit cunoscută în lumea mondenă în urma relației pe care a avut-o cu fotbalistul Adrian Cristea dar și în urma aparițiilor în cadrul unor emisiuni televizate. Recent a participat într-un talent show în care a prezentat un număr de stand up comedy. 

Multe semne de întrebare pentru autorități: accident sau tentativă de omor?

Daniela s-ar fi urcat în tren la București și a coborât în stația CFR Ploiești Sud. Acolo a luat un alt tren spre Mizil. Pe drum însă nu se știe până în acest moment ce s-a întâmplat exact. Între halta Tomșani și halta Cricov, tânăra ar fi căzut sau ar fi fost împinsă din tren și s-a rănit grav la cap.

Familia îndurerată încearcă să o transfere pe Daniela la un spital din București pentru a-i salva viața.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si