Close sidebar
Close sidebar

Actrita din reclama cu "prea bun, prea ca la tara" a avut cancerul ovarian! Natasa Raab nu poate avea copii

Natasa Raab are o poveste cutremuratoare de viata. actrita care interpreteaza rolul Coanei Chiva din reclama de la produse lactate a avut cancer ovarian.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Cunoscuta publicului larg mai ales dupa interpretarea "Coanei Chiva" din reclama televizata la niste produse lactate, actrita Natasa Raab ascunde o poveste cutremuratoare de viata. Casatorita de 35 de ani cu medicul chirurg Val Gutul, actrita a invins dupa o lupta crancena cancerul ovarian, dar a aflata ca nu poate avea copii, scrie wowbiz.ro.

"Mi-am dorit foarte mult copii si ultima mea sansa s-a dus atunci. Norocul meu a fost ca sotul meu, fiind medic, si-a dat seama ca ceva nu este in ordine. M-am miscat destul de repede si m-am operat. Cred ca Doamne Doamne a fost langa mine, la fel si sotul meu care m-a pus sa fac niste citostatice post-operator. Acest lucru mi-a dat sanse sa lupt cu aceste celule canceroase", a povestit intr-o emisiune Natasa Raab.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI