Actrița israeliană Gal Gadot, cunoscută mai ales pentru rolul său din "Femeia Fantastică" (Wonder Woman), urmează să joace rolul Reginei Cleopatra Philopator VII într-un viitor film care va fi lansat în cinematografe în 2025.

Citește și: Jennifer Lopez a scăpat cuvântul cu "F" când paparazzii au surprins-o în costumul de fitness- VIDEO

O discuție reînnoită despre film a fost stimulată de lansarea unui nou afiș de teatru, informează Greek Reporter.

Gal Gadot speră că filmul va „schimba narațiunea standard” din jurul personajului istoric, pe care Elizabeth Taylor l-a interpretat într-un mod magistral în filmul "Cleopatra" din 1963.

Citește și: Fiica lui Charlie Chaplin, Josephine Hannah Chaplin, a încetat din viață. Actrița avea 74 de ani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu toate acestea, distribuția lui Gal Gadot în rolul Cleopatrei s-a dovedit controversată în rândul unor comentatori care sunt supărați că personajul istoric va fi interpretat de o actriță de moștenire israeliană, scrie sursa citată.

Gal Gadot o compară pe Cleopatra cu Femeia Fantastică

Ce spune Gal Gadot despre rolul viitor ca Cleopatra: 
„Am crescut cu atât de multe povești despre Cleopatra, ea este un nume extrem de cunoscut”, a spus Gadot în timpul unui interviu.


„Știi, dacă Wonder Woman este liderul feminin imaginar puternic, Cleopatra este de fapt femeia adevărată puternică”, a continuat actrița.

„Tot ce am văzut până acum despre Cleopatra în filme făcute este că această femeie seducătoare a avut aventuri cu Iulius Caesar și Marc Antoniu. Dar adevărul este că Cleopatra este mult mai mult.”

Anunțat inițial în 2020, filmul Cleopatra al lui Gadot urma să fie regizat de Patty Jenkins, renumită pentru că a condus filmele Wonder Woman.

Cu toate acestea, responsabilitatea regizorală s-a mutat acum către Kari Skogland.

Viitorul film cu Gal Gadot în rol principal a atras deja furia unor comentatori online.

Din punct de vedere istoric, Cleopatra a VII-a Philopator era de origine macedoneană grecească, fiind născută în dinastia Ptolemaică care a condus Egiptul între 305 și 30 î.Hr.

Cu toate acestea, o mare confuzie cu privire la identitatea personajului istoric pătrunde în sfera publică, iar alegerile de distribuție atât pentru documentare, cât și pentru operele de ficțiune istorică au provocat controverse în trecut.

Gal Gadot în rol de Cleopatra

Gal Gadot în rol de Cleopatra

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si