Close sidebar
Close sidebar

Actrita Natasa Raab, "Coana Chiva" din reclame, a rabufnit: "Mi se face rau cand vad atata prostie! Asta e cancerul nostru, PROSTIA si RAUTATEA gratuita!"

Natasa Raab (65 de ani) e suparata dupa ce o postare de-a ei a fost considerata "comunista".

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Renumita actrita Natasa Raab (65 de ani), figura marcanta a teatrului craiovean, a devenit celebra in ultimii ani si cu ajutorul reclamei tv in care joaca si in care interpreteaza rolul "Coanei Chiva", o gospodina priceputa la produse lactate. Casatorita de 39 de ani cu doctorul Val Gutul, medic in cadrul serviciului de ambulanta Dolj, Natasa a rabufnit zilele trecute pe pagina ei de Facebook, suparata ca postarea unor imagini din copilarie a declansat etichetarea ei drept "comunista", in opinia unor internauti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Am trimis niste amintiri din copilărie şi e treaba celor care nu au avut copilărie şi amestecă lucrurile. Mi se face rau cand vad atata prostie (care e ruda apropiată a rautatii)! Asta e cancerul nostru, PROSTIA si RĂUTATEA gratuită! Ce are copilăria cu Comunismul!?! Doar dacă ne renegam (ceea ce si facem) pe noi spre bucuria duşmanilor! Oare cand o să învăţăm să facem cu adevărat politică si sa nu ne lăsăm dusi de mode sau de val? Chiar nu vedeti ce se întamplă în jur? S-a supărat PLANETA si DUMNEZEU (sau cum vreti sa-l numiti)

de atata ENERGIE NEGATIVĂ, PROSTIE si LACOMIE pe care o aruncam din noi.Lasati după voi NU MIZERIE, ci Frumosul CREAŢIEI!!", a reactionat suparata Natasa Raab. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI