Vești bune pentru șoferii care folosesc Waze. Este una dintre cele mai folosite aplicații când pleci la drum. Cu Waze participanții la trafic pot ajunge mai ușor la destinația dorită, luând-o pe drumul cel mai scurt. Pe lângă trafic, Waze îi ajută pe șoferi să vadă ce probleme există pe drum și chiar unde se află radare sau poliție. Totuși, pentru că acest lucru distrage atenția multor șoferi, compania aduce o schimbare importantă.

Citește și: Accident rutier grav pe DN6: patru victime au ajuns la spital

Reprezentanții Waze au făcut o schimbare pentru a le ușura munca șoferilor. Aceștia vor putea să trimită mult mai ușor o raportare de atenționare, fără a-și mai distrage atenția de la drum.

Vești bune pentru șoferi

În prezent, cei care folosesc Waze de puțin timp pot avea nevoie de cel puțin câteva secunde pentru a-și da seama pe ce buton trebuie să apese pentru a raporta un pericol aflat pe drum.

Citește și: Moarte violentă pentru un pieton: A fost lovit de mai multe mașini pe autostrada A2

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Însă, Waze lucrează la o schimbare importantă în rândul șoferilor. Dacă până acum semnalarea unui eveniment pe aplicație necesita o atenție mai mare, de acum nu va mai fi nevoie ca acest lucru.

Citește și: O mașină implicată într-un accident rutier a fost prădată de hoți. Aceștia au furat inclusiv cauciucurile

Semnalarea pe aplicație a unui pericol se făcea prin apăsarea lungă a unui buton, însă de acum vei putea face acest lucru mult mai ușor, fără a-ți distrage atenția de la drum.

Și asta nu este tot, pe lângă sistemul mai rapid de raportare al radarelor și a poliției, Waze va îmbunătăți și semnalarea de blocaje din trafic, a radarelor și accidentelor existente. Momentan, funcția este în curs de testare.

Citește și: Cinci mașini de lux, în valoare de 800.000 de euro, au fost furate în mai puțin de un minut. Noua metodă ingenioasă a hoților


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si